En lista av stolthet, en häftig måndag.

Idag har varit en riktigt häftig måndag, där jag fick inspiration från en av mina PT-klienter. Den här personen har gjort enorma framsteg, och det bästa av allt är att hen ser det, känner det och glädjs åt det. Anammar det så mycket att hen idag till och med bad om att få testa en övning/rörelse som tidigare inte funnits på kartan pga rädsla att misslyckas.

Det var helt underbart att få dela den här upplevelsen. Se ansiktet spricka upp i ett stooooort leende och fullkomligt stråla av stolthet. Åh, fasiken vad härligt. Så grymt bra. Rock on.

Vi är ofta alldeles för snåla mot oss själva med beröm och positiva tankar, dåliga på att vara stolta, bra på att racka ner på oss själva. Att lyfta fram det vi inte fixar gör vi gärna och har såååååå svårt att erkänna våra framsteg. Stora som små.

Mitt mindset den här måndagen, inför den här veckan, inför framtiden, nuet, är att sträcka på mig ännu mer och komma ihåg allt jag är bra på. Att vara stolt. Kanske till och med styra upp en ”Jag är bra på-lista” eller en ”Det här har jag lyckats med-lista”, och erkänna för mig själv allt jag är grym på.

Gör en du också.

Ta med den, håll den hårt och gör den längre och längre.

Du är fasiken bäst på en hel massa saker.

Jag å.

Kram Elin

Annonser

4 thoughts on “En lista av stolthet, en häftig måndag.

 1. Helt rätt – #fuckjante brukar jag säga 😀 Vi kan massor! Min PT är väldigt bra på att peppa mig att lägga till ett ”än” efter ”det kan jag inte” – det tycker jag är en bra grej faktiskt! Han är snabb på att säga ”vill du kunna det så sätter vi upp det på listan över saker vi ska öva på” Då får jag ju dels fundera på om jag faktiskt tycker det är så viktigt att kunna att jag är beredd att öva eller om det bara var en sån där ”hade varit kul”-grej.

  Tack för ett bra och peppigt inlägg!
  /Marina
  *besök gärna min blogg*

  Gilla

 2. Underbart att läsa det här, även jag ler upp över öronen! Det är coolt att få se någon annan växa. Inspirerande och otroligt glädjefyllt. Du min fina vän är inte bara grym på tuck-jumps och utfallshopp, du är grym på att få andra människor att utvecklas och växa ❤ Jag hyser stor respekt för den fantastiska egenskapen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s