Jag fikade bort träningsvärken, stressvägrar i jul och har dragit vinnaren i SPA-utlottiningen.

Min gång har blivit min egen igen, igår såg jag mest ut som en bajsnödig cowboy med ryggskott när jag i sakta mak tog mig från punkt A till B. Den där träningsvärken… Aoooouch. Men ni som känner mig, ni vet att jag kind of like it a lot…

Kan inte fatta att det är julafton nästa vecka. Tycker att julen ibland kan vara svår. Massa vilja att det ska vara lättare att fira utan att känna att jag prioriterar bort någon. Samtidigt som verkligheten ser ut så att jag måste göra val. Jag väljer att ha en lugn jul, hemma, med bästa lilla familjen. Att ta hand om relationer  handlar ju inte bara om en dag på året, trots allt är det helheten som är viktigast. Funderar på att stress-vägra. Jag har inte köpt alla julklappar än, men det kommer bli bra. Julbordet får vara halvfullt om det är så, plockar favoriterna och njuter extra av dem.

Hur kommer du att fira?

Tänkte att i år ska jag vara pigg på julafton, inte jobba i 150% tills sista timmarna den 23:e och vakna upp som ett vrak den 24:e. Tar mig några extra lediga dagar istället. Hinna landa innan och förhoppningsvis ha lugnet i kroppen under hela julafton.

Påbörjade nedvarvningen redan i helgen. Tog med lillkillen till mamsen till Falun och softade. Vi kan ju säga att ”fika-kvoten” är välfylld, ha ha ha, som sig bör efter ett par dagar i Dalarna. Men jag anar att ”kaffe med dupp” är perfekt botemedel mot galen träningsvärk, för smärtan avtog liksom med varje tugga jag tog av de finska pinnarna, schackrutorna, saffransbullarna…

Allt gott.

Jag har dragit vinnaren i utlottningen av Spa Sweden, vinnaren som kommer kunna njuta av åtta olika spa-upplevelser är Malin Mood. Grattis💕

Imorgon väntar en måndag, ni vet med nytt mindset och en hel hög nya möjligheter.

Kram Elin

Annonser

4 thoughts on “Jag fikade bort träningsvärken, stressvägrar i jul och har dragit vinnaren i SPA-utlottiningen.

 1. Vägra julstressen låter finemang tycker jag! Jag gör detsamma faktiskt, skala ner, skala av, bry sig om det som JAG verkligen tycker är viktigt och tar bort ”alla andras” krav, det är deras och inte mina!

  Och alltså, vad är det med träningsvärk, hur kan man gilla det? Idag sitter jag och skriver med en annan sorts värk, den man får när man tränar thaiboxning och inte lyssnar tillräckligt på sin coach 😉 då får man lätt en blå fot och sedan en mits i huvudet när man tappat garden 😀 Jag förtjänade båda!

  En lugn och trivsam jul önskar jag dig!
  /Marina
  http://mindrefett.blogspot.se

  Gilla

 2. Så himla rätt! Jag hade planer på en lugn jul men blev inkastad i ett minst sagt stressigt schema😵 Jag såg då två alternativ
  1.Helt ställa mig utanför firandet och bli osams med halva släkten men värst av allt
  göra min fina man ledsen på köpet.
  2.Gilla läget, avdramatisera juletid och se den tiden som vilken annan tid på året som helst och givet chilla så mycket jag kan i de momenten jag kan styra över själv, vilket vid närmare eftertanke är många👍🏽😊 By, by klanderfritt städat hus, see ya 100% hemlagat och hembakt! Tjingeling julklappsrim 👋🏽 Auf widersein med exakta tider. Jag närvarar men jag är tydlig med att kommunicera att jag INTE tänker köra ihjäl mig mellan julborden. Å Om jag behöver pausa så tänker jag ta mig friheten att gå ut 5 min i friska luften och meditera lite✌🏽️😊Känns rätt bra faktiskt! ☀️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s