En riktigt ”håll-käften-fredag”

Vilken sjujäkla ”håll-käften-fredag” fredag det har varit, and I love it. Sista dagen innan vila på denna högintensiva veckan.

Imorn drar jag till mamsen i dalarna och helt passande så infaller min vilovecka nästa vecka, tillsammans med julfirande. Klart vi måste har ett ”gött mos” på det.

Får man en inbjudan av Frida att komma och vara med på fredagsfys på UCSP så tackar man inte nej. Då går man dit och ler sig igenom nervositeten inför vetskapen om att kroppen kommer få sig en rejäl genomkörare. När jag såg de tre muskulösa kvinnorna som skulle bli mitt träningssällskap kunde jag inte låta bli att imponeras att styrkan de utstrålade samtidigt som jag undrade hur det här skulle sluta. De var astaggade och valde utan tvekan de tyngre alternativen av kettlebells (jag nöjde mig med 14kg). För första gången fick jag testa en ”On the minute, every minute” i 40 minuter. Powerpinglorna öste på och det var liksom bara att hänga på, inte läge att vika ner sig. All in, all the way. Crazy. Sweeeet. Kräkjobbigt och riktigt kul. Förresten lite loooooove på jumping lounges, whooop whooop.

Sedan länge var det bokat att girls-hänget skulle mötas upp och trampa intervaller med Jessan. Jag hade önskat mig VO2max, men som tur var fick vi fokus på styrkeintervaller. Di hära benen sa tack å bock och som vanligt efter hennes klasser är man slutkörd med väldigt happy happy.

Så en happy friday i form av två crazy-good ”håll-käften-pass”.

Ta hand om er och må bäst. Krama dig själv eller kör en chest-bump med person som du har närmast. Rock on och kärlek ut i världen. (Eh…lite hög på endorfiner här…)

Kram Elin   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s