Happy friday after all, och vinnare av utlottning dragen:)

Partyklackarna (ja jag köpte mig faktiskt ett par sådana förra veckan) står och stirrar på mig, jag glider undan med blicken och fortsätter att stryka kvällens färgsprakande pärlplattor.

Vad är väl en bal på slottet…

Kvällen blev väl inte precis som jag först planerat, men det är ok, mysbrallorna är på istället för snyggjeansen och i glaset finns en skvätt Fanta Zero istället för rödtjut. Tänker att jag kommer i alla fall vara pigg och taggad inför morgondagens utbildning i träningskonceptet AMP. Ser faktiskt massor fram mot morgondagen. Vet att konceptskaparna levererar hög kvalité och jag har (som alltid) ett sug efter kunskap och inspiration. Det är häftigt hur man ALLTID kan fylla på med mer, kunskap, utveckling och inspiration. Att man liksom aldrig blir färdig. Me like.

Vad mer har dagen bjudit på då? Hmmm, förutom mina underbara PT-klienter har vi haft så där riktigt skön stämning på jobbet. En Happy Friday. Bra energi med nya härliga kollegor som anslutit till teamet, massa skratt, kramar, julfika och ett gött axelpass med sköna baben Matilda. Åh, ja just det, håll i hatten men jag kammade nog hem ett par extra vuxenpoäng idag när jag styrde upp en skjorta, som jag trot eller ej kände mig bekväm i. Se där. Så kan det gå.

Dessutom har jag dragit en vinnare till de fina nagellacken jag lottade ut i onsdags, vinnaren blev Ulrika, grattis till dig. Whooop whooop. Tack till alla som var med i utlottningen för era kommentarer. Ni som är sugna på revansch får en ny chans nu på onsdag då jag lottar ut en riktigt grym ego-present.

Sammanfattningsvis så en happy friday after all och en extra happy friday till dig Ulrika ❤

Kram Elin

Annonser

2 thoughts on “Happy friday after all, och vinnare av utlottning dragen:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s