Ego-Onsdag, vinn snygga nails.

Det finns en sån där riktig ”ego-sak” som jag brukade göra förut, inte gör nu, och som jag saknar. Att fixa nailsen. Jag brukade ha så där snygga fixade naglar, gärna med knallrosa toppar så jag kunde vara färgsprakande ända ut i fingerspetsarna.

När man jobbar som PT och instruktör så kan man inte bära jättemycket smycken och då var det perfekt att ha de där naglarna som lite extra ”piff” i vardagen.

Nu tar jag mig inte tiden att gå och fixa dem utan lackar på där hemma utav bara sjutton. Gärna färgstark och alltid på jakt efter något hållbart som klarar av dagar fyllda med träning. Min nackellackshylla är välfylld men så klart inte tillräckligt fylld…;)

Jag har fått testa ett nagellack från CND Vinlux™ som faktiskt håller sjukt bra, testade det bla genom en dag i badhuset med lillkillen, och det funkade utan att ens bli naggat i kanterna. Me like.

En annan väldigt trevlig sak är att jag fått ett extra kit med två lack och en top coat att lotta ut så här i juletider. Färgerna på lacken jag lottar ut är  det ljust blå glittriga ”Glacial Mist” och det djupt röda ”Bloodline”. Väldigt kul att få chansen att sprida Ego-Onsdag även till er.

Vill du ha? Lämna en kommentar här nedan och var med i utlottningen.

Kram Elin


  

Annonser

7 thoughts on “Ego-Onsdag, vinn snygga nails.

 1. Åh, det här nagellacket kanske är räddningen för mina oh-so-preggo hemska naglar som går av i minsta antydan till stöt emot något eller så lossnar lacket (som alltid annars håller hur bra som helst)!

  Lite glitter och glamour för denna mamma vore perfekt så här i decembermörkret!

  kram

  Gilla

 2. Hej bästa Elin 💖
  Jag är som du på ständig jakt efter det perfekta lacket!
  Har egentligen föör många..men det är extremt svårt att hitta nagellack som håller måttet 😔.
  Jag skulle hemsk gärna vilja få möjlighet att testa något nytt 😍!

  Stor kram och sköt om dig lite extra, nu när det lackar 😁 mot Jul 🎄🎅

  Evy

  Gilla

 3. Vore perfekt med snyggt nagellack som tål både småbarnsliv, jobb, diskande och träning. Håller (omålade) tummar och tår!

  Tack för en fin och inspirerande blogg 🙂

  Gilla

 4. Haha kul läsning! Jag tillhör dem som sällan gör något åt mina naglar och har aldrig varit på salong och fått dem fixade…. Däremot har jag en (lite märkligt kanske) känsla av att jag blir starkare och orkar mer i min träning om jag peppar med färg på naglarna. Så häromdagen skulle jag köra ett grymt jobbigt intervallpass men var inte alls på topp…. Fram med illblått nagellack och ta mig tusan, träningen gick grymt bra!!! Nu är det ju så att jag bara har tråkfärger, sådär präktigt ljusa, knappt så det syns. Så jag får låna av dottern när jag behöver pepp. Tänk att få vinna detta. Egna snygga, snabba och starka färger!!! 💅 Håller tummarna! Kram och ha en underbar dag! Tack för härlig läsning ännu en gång 💟

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s