Därför…

…älskar jag träning.

Det gör mig stark. Massor på utsidan men mest på insidan.

Det gör mig glad. Både av adrenalinet och endorfinerna, men kanske mest av det sociala träningen ger. Många gånger genom att träna tillsammans, andra gånger genom att mest träna bredvid. Det är nog därför jag har så svårt att motivera mig till att träna hemma (om det inte är yoga eller den där skräniga trainern), för det är inte alls lika kul att träna ensam. Not at all.

Jag lär mig saker om mig själv. Mycket genom framgångar, att jag tar mig mot målsättningar bit för bit. Men mest lär jag mig saker om mig själv genom motgångarna. De dagar jag inte orkar, jag inte vill eller när det helt enkelt inte blir som jag önskat och planerat även fast jag både orkar och vill.

För att det är en del av mig.

Därför.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s