M som i magi

Morgonen startade med ett lugn, inuti och trots att klockan inte var mer än strax innan 05.00 så kändes allt så lätt, så där löjligt bra så jag nästan fick låtsas vara trött och lite sur på bussen in till Slussen för att passa in i mängden, fast sen struntade jag i det för varför måste man passa in i mängden? Så jag log. Yogaklassen kom från hjärtat och satte ribban för denna fredag.

Mammatid väntade så med snabba steg trippade jag hem då jag lovat att ta med lilleman till badhuset idag. Och vi badade till vi såg ut som russin, båda slocknade på bussen på väg hem.

Mer än taggad packade jag min ryggsäck med cykelkläder och de där inte så härligt luktande cykelskorna på eftermiddagen och styrde in mot Hötorget. Äntligen hade jag chansen att hänga på girlsens fredagstradition, 45min magisk cykling med Jessica. Jag och kroppen lirade som sjutton idag, och de där intervallerna, musiken, coachingen gick rakt in i hjärtat och jag var typ euforisk när jag klev av cykel. Amazing. Och di dära powerbrudarna jag fick svettas med, mmmmm, puss på er.

Mys, dästaste team Shapy samlades för att kramas, garva, snacka, mysa och fiiiiika julfika. Jag har så många fantastiska människor runt mig, som ger så mycket. Tacksam och glad in i själen. Magen, hjärtat, skrattmusklerna, bebismyset, ja allt på en gång, så härligt.

Mys igen, en dubbelmys. I soffan. Hemma. Med mannen. Lillkillen sover. Chipsen smakar galet gott och i morgon ska jag sova.

På riktigt har den här dagen gett mig precis det jag behövt som mest, den lämnar mig med känslan av magi. M som i magi.

Kram Elin

IMG_9609.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s