Möjligheter i mångfald

Hej på er. Hur mår ni?

Jag har landat i min rosa favoritfåtölj här hemma, nyduschad efter ett riktigt gött intervallpass på trainern, på bordet bredvid mig står ett glas Cola Zero, en skål med naturgodis och jag fullkomligt toknjuter av stunden.

Vilka fantastiska möjligheter den här helgen har bjudit på.

Fick möjligheten, äran och chansen att hoppa in och köra en Yinyoga i yogagläntan på All för Hälsan mässan igår. Självklart tackade jag jaaaaaaaa och njöt av varje sekund. Mässan bjöd på massa fina möten. En hel hög faktiskt. Till exempel fick jag äntligen träffa härliga Jennifer IRL som jag tidigare bara skrivit med över Facebook. Säga vad man vill om sociala medier men de ger faktiskt möjligheter till fina kontakter. Och så klart alla andra korta möten och längre samtal. Mums i själen.

Tack Blomman, Satu och Saprema för möjligheten att sprida Yinyoga till mässan ❤

Jo, jag hade även möjligheten till en cykeltur ute idag, men den tackade jag (trot eller ej) nej till för att istället spendera söndagen med familjen. Hockeyskola i en ruskigt kall ishall, möjlighet till att…tja förutom att kika på sonens glädje (och mannens…;)) så… möjlighet att frysa skinkorna av mig. Erkänner att ishallar aldrig varit mitt förstahandsval, men om det ger mig möjlighet till att vara delaktig mamma så tar jag den. Nästa gång ska jag komma ihåg att ta med en kaffetermos.

Vänhäng och finfika gav mysiga möjligheter.

Raggmunk och stekt fläsk gav mig husmorsmöjligheter.

Det grymt snygga färdigrenoverade badrummet gav mig egenvårdsmöjligheter.

Och snart är det måndag, ny vecka nya möjligheter…<3

Ta hand om er.

Kram Elin

 


  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s