Bilder i hjärtat och surffria lördagar.

Kanske har ni märkt att jag de senaste veckorna inte har uppdaterat här på lördagarna? Jag har börjat ta mig surffria lördagar, där jag försöker hålla mig borta från datorn. För MIG känns det fint att ha lördagarna som ”helgdag” från skärmen. Ok, Instagram har väl fått några uppdateringar så helt surffri är jag väl inte, men ni förstår vad jag menar.

I helgen har familjen varit i fokus. ❤

Lite egotid och ett frisörbesök, häng med tre killar och underbara svärmor på fotografiska, golunch, date night med mannen (Urban Deli + Bio), hockeymorsa och mysfika med vänner.

Batterierna är laddade och hjärtat är fyllt av blöder och upplevelser.

Kram Elin


  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s