Länkkärlek och jag lånar en grym idé.

Jag läste ett blogginlägg idag som gjorde mig så glad. Glad för att det var härligt, ärligt och personligt. Så där rakt på, utan krusiduller men ändå med massa värme och härlighet.

Nu är hon ju precis sån, Vevve, Veronica, Blomman, handstand-amazonen, hukdrottningen och troligtvis den galnaste mest obegränsade människa jag känner. Hon skrev ett blogginlägg med rubriken ”3 saker jag som yogalärare vill att du ska veta” , och jag tänkte faktiskt sno/låna/adoptera/kopiera (eller vad vi nu ska kalla det) den rubriken och upplägget med inlägget. Ja. jag snor allt tror jag.

Så här är mina 3 punkter om vad jag som yogalärare vill att du ska veta.

*På riktigt tycker jag att du är awsome bara genom att du kommer på klassen, tar dig tiden, tar till dig yogan, tar dig an dina tankar och upplevelser, tar dig an mina tankar, erfarenheter, instruktioner, intentioner, ord, positioner och låter mig få vara en del av ditt liv just där och då. Tack.

*Även om jag inte hindrar någon från att smyga iväg innan vår avslutande meditation eller savasana så tycker jag att det är väldigt synd att inte alla ger sig själva tiden till att avsluta klassen, landa och knyta ihop kropp och tankar. Det gör lite ont i hjärtat när någon lämnar innan klassen är slut. Både för den personens skull men också för min egen skull då jag inte får chansen att dela med mig av det där sista eller får chansen att få ta del av deras upplevelse.

*Du behöver verkligen inte vara på ett visst sätt för att utöva yoga. Det är skit samma om du är rörlig eller stel som ett kylskåp. Du får klä dig hur du vill så länge du är bekväm (och just det:har kläder på dig, för jag kör inte nakenyoga… och nej har inte varit med om att någon skulle utmana ”dresskoden” men värt att nämna ändå;)) färgglatt, sobert, sportigt, avslappnat ja kom som du är liksom. Du behöver inte vara lugn och harmonisk, du behöver inte känna att du måste BLI lugn och harmonisk. Rookie eller inbiten yogis, det finns plats för alla. Frågvis och utåtriktad eller introvert, allt är verkligen ok. Be You.

Skriver som Vevve också gjorde, vad är viktigt för DIG under en yogaklass? Vad ska vi som yogalärare tänka på?

Tack blomman för inspirationen och lånet av inlägg.

Kram Elin

11157036_10152737981256366_1469185746_n-2

 

Annonser

2 thoughts on “Länkkärlek och jag lånar en grym idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s