All good, jag kan flyga jag är inte rädd.

Nu har jag bokat mig för Yoga Games här i Stockholm. Jag var lite seg med bokningen så två av klasserna jag tänkt boka var redan fullbokade. Är i och för sig 100% säker på att jag ändå kommer vara nöjd med de valen av klasser jag styrde upp här nyss, ni vet ”det är vad det är, det är som det ska”. Det finns en mening att jag inte hann boka in enligt plan A. Ska få bli inspirerad av underbara människor och jag ser verkligen fram mot det. Tack i förskott universum…

All good ❤

En spännande sak med detta är faktiskt hur mina tankar gick när jag bläddrade genom schemat och läste om klasserna och skulle boka mig. Att jag liksom bara ville göra val som kändes helt ”safe”, alltså som jag tänkte att jag kunde klara av, ni vet prestera och vara bra på. Snaaaark på mig själv. Vi snackar ju Yoga Games här, en chans att utmana sig till utveckling, testa lite nytt, utforska sig själv och yogan utan att behöva vara bäst eller kunna allt.

Jag tycker det är läskigt med handbalanser, så just därför valde jag åtminstone en klass innehållande detta. Jag kan flyga, jag är inte rädd… Vevve min handbalanserande amazon-blomma, tror du får stötta mig lite här ❤

Jag ser massor fram mot detta. MASSOR. Att få gå på ett event, som deltagare, fyllt av yoga och härliga människor, mums i förväg.

Hoppas ni haft en fin söndag och varit lite extra snälla mot er själva.

Kram Elin

11798379_10152969738836366_1259478605_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s