Powerbrallor med dialekt, äntligen har jag egna Cykelkurbits.

Ni har säkert också sett dem, och fått ett slags habegär.  Jag har sett dem. Suktat. Tävlat om dem. Hållit tummarna för att de ska bli mina (men jag har liksom inte så mycket tur i tävlingar och sånt), suktat lite mer, varit avis på de som haft dem och suktat ännu lite extra.

Jag snicklisnackar så klart om Cykelkurbits. Sofie Lanttos samarbete med Craft som resulterade i underbart snygga cykelkläder med dialekt. Som att cykla så benen snackar dalmål. Jag tänker att det kan ju inte bli annat än bra, det här måste ju ju vara ett par äkta powerbrallor! Snygg-powerbrallor.

När jag i förrgår läste att de nu fanns att beställa på Crafts hemsida vart jag jätteglad. Fick ett insidertips om att de gick åt som smör i solsken så jag beställde dem ivrigt på bussen när jag var på väg till min yogaklass. Måste ge Craft cred för deras grymma hemsida, den var supersmidig, enkel och väldigt lätt att hantera via mobilen. Guld värt ett tillfälle som detta.

Eftersom jag är dalkulla (Falujänta), efter som jag älskar rosa (yes i do) och har en kärlek till att cykla så är detta en klockren kombo tycker jag. Eller hur?

Min cykelgarderob fylls på med massa fiiiiina och sköna grejer nu, och på något sätt gör det mig lite extra träningsglad. Får mig att längta efter att få trampa och svettas ännu mer. Funkar ni likadant? Paketet på posten gav min något trötta torsdag en rejäl skjuts i energistapeln i alla fall. Säger som min vän Bettan ”Då rullar vi då” ❤

Kram Elin

Annonser

4 thoughts on “Powerbrallor med dialekt, äntligen har jag egna Cykelkurbits.

  1. SÅ (ursäkta språket) J*VLA GLAD att du gillar dom!
    Hoppas dom levererar härliga cykelrundor! Och hoppas jag får cykla med dig på några av dom!
    Stora torsdagskramen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s