Känner mig bortskämd, pirrigt glad i magen, inspirerad och alldeles varm i hjärtat.

Lördag I Love You.

Event med She Rides (hela helgen men jag hade bara möjlighet att vara med på lördagen). Jag är faktiskt kär i lördagen. I allt. Jessica bjöd på en amazing cykelklass, den fullsatta cykelsalen på SATS Hötorget fullkomligt vibrerade av musiken, energin, det genomtänkta upplägget, glädje, utstrålningen från den där asstarka kvinnan på ledarcykeln men framför allt vibrerade det av gemenskap och hjärta.

Jag hade sedan äran att få vägleda hela skaran genom en Yinyoga, yinyoga för cyklister. Yinyoga för mig är alltid mjukt, kravlöst, medvetet inifrån och ut. Tack för att ni var med och för att ni släppte in mig ❤

Dagen avslutades med en av de bästa föreläsningarna jag varit på. Fantastiska (utan överdrift) Mattias Reck delade med sig av sin otroliga kunskap och erfarenhet kring cykling, träna cykling, träningsupplägg och en massa mer. Innehållet ton av guld värt, presentationen med ödmjukhet, mänsklighet, personlighet och öppenhet var så där nej-du-får-inte-sluta-prata-bra, som att man inte kan bli mätt utan bara vill ha mer. Bara måste ha mer helt enkelt.

Middag, vin och mingel på det.

Tack för allt Jessica, fasiken vilket grymt event du skapat. Laddad till tandköttet inför 2016.

Ja, ni förstår, I love you lördag.

She Rides fortsatte som sagt att skapa magi även idag, hade jag varit två personen hade jag varit med dem. Nu är jag bara en av mig (å dä ä jaaaag) och jag valde att hänga med familjen, landa i helgkänslan, se till att vårda det vi är och det vi har, njuta av det vi är och det vi har. Vi.

Hockeyskola, städdag, fars dag, middag, jag-bjuder-på-en-sång-och-dans-dag (ha ha ha, sången var mycket uppskattad) ännu en jag-mår-bra-dag.

Söndag I Love You Toooooo.

Känner mig bortskämd, pirrigt glad i magen, inspirerad och alldeles varm i hjärtat.

Hoppas du också haft en fin helg.

Kram Elin


 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s