Ganska långt ifrån det som anses vara ”perfekt”, men desto närmare det som är jag.

Känner att jag vill fortsätta lite på det jag skrev om igår. Blir matt bara av att tänka tanken på att vara ”perfekt”.

Jag är. Så inte perfekt.

Eller för mig, i min värld ganska perfekt, men kanske inte sett ur det kravfyllda perspektivet som tyvärr speglar alltför mångas vardag. Längtan efter det perfekta som stjälper, tröttar ut och gör människan bitter, avundsjuk och troligtvis väldigt sorgsen.

  1. Jag äter hälsosamt enligt mig, dvs blandat. GOTT och blandat. Ibland rawfood, ibland MC Donalds, ibland vällagat långkok och andra gånger blir det mackor eller till och med popcorn till middag om jag kommer hem sent och ska styra upp något till mig själv.
  2. Tvätten nere i maskinen är precis tvättad för tredje gången då jag inte orkat hänga den hittills. Vem vet, det kanske blir en gång till, men å andra sidan hann jag med en lång mysig nattning med lillkillen.
  3. Jag glömmer ofta planeringsdagarna på dagis, kommer alltid på i sista sekund att jag ska hämta tidigt, drar av några fula ord och hetsar iväg. Svettas som en pelikan (svettas de?) på bussen hem och pustar ut lite när jag ofta inser att jag inte var den enda som kom i sista sekund… men jag är en mamma som alltid bryr mig, lyssnar och gärna ger några extra kramar.
  4. Skulle kunna engagera mig massa mer i politik, naturskydd, ekologisk mat, nyheter, senaste trenderna, sport på TV, ansiktsmasker och att dra ut soffan när jag dammsuger för att komma åt bakom den. Men det är också ganska mysigt att nätshoppa nya träningskläder eller cykelprylar.
  5. Vissa dagar spricker min träningsplan, då hade jag kunnat gå upp i ottan bara för att få det gjort. Men jag har inte motivationen till det, skjuter hellre på det en dag, njuter mer av både träningspasset och att få sova lite längre.
  6. Jag har som så många andra haft en dröm om ett riktigt rippat sexpack som skulle få självaste Marcus Schenkenberg (ja jag hade min primetime på 90-talet…ha ha ha) att ringa för träningstips. Fasiken den är stark men lite mjuk den lilla maggen, jag får flexa benmusklerna istället.

Lite så är det, är jag. Ganska långt ifrån det som anses vara ”perfekt”, men desto närmare det som är jag.

Be Me. Be Real. Be Happy.

Over and out ❤

Kram Elin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s