Tisdagsträning, tröskelintervaller på schemat.

Jag har blivit bortskämd med att ofta ha människor runt mig som vill träna ihop, det är ju så mycket roligare att träna ihop. Ihop. Tillsammans. Zusammen.

Idag var jag allena. Jag klagar inte, det kan var rätt gött och meditativt att gå in i sig själv och träna bara för sin egen skull, och nu har jag ju faktiskt möjlighet att dra av ett pass när jag har lucka mellan PT-klienterna eller innan jag åker hem. Vilket många andra inte har, så nej, jag klagar inte, jag bara konstaterar att idag hade det varit fint att ha någon bredvid mig när det var dags att rocka några tröskelintervaller.

Har ju styrt upp ett träningsschema för mig själv och idag var det just tröskelintervaller som var uppskrivet. 4x8min på tröskeln med 2min vila mellan, varannan med fokus på kadens och varannan med fokus på motstånd. Så såg det ut idag.

Med underbar musik i lurarna blir allt så mycket lättare, satte mig i mörkret i cykelsalen på jobbet och drog igång, sen hade jag ju sköna Hanna från receptionen som kom in och levererade en snödans för att underhålla mig lite, ha ha ha, den kvinnan är inte riktigt klok. Love it.

Zusammen ser jag fram mot ❤

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s