Önskar er alla att älska livet. Mindset en måndag fast på en söndag…

Det går att skapa förändring. Det gillar jag, eller det älskar jag.

Bara där är det en förändring…

Förut hade jag en tendens att tona ner det mesta, tona ner känslor, både glädje, sorg och ilska. Livet blev liksom ”neutralt”, lite platt och grått men det var vad jag valde då. Då hade jag definitivt skrivit ”gillar”, nu skriver jag ”älskar”. För nu tycker jag det är ljuvligt med ett mer färgstarkt liv. Att ibland ta chanser (notera inte risker, nej CHANSER) som inte alltid blir exakt så som man tänkt sig men som ända ger livet lite färg och krydda. Framför allt leder faktiskt chanserna till härliga upplevelser, fantastiska möten och utveckling av det som jag ser som mig själv.

Förut skrev jag ett inlägg som heter ”Det är vad det är, det är som det ska” och det tankesättet har verkligen hjälp mig att släppa en hel hög onödig stress kring saker jag inte kan påverka, som tex nu senast igår när min dator kraschade, den blir ju inge mer ok för att jag går omkring i två dagar och är irriterad och stressad. Låter säkert askäckt, men i morn tar jag den till en reparatör och håller tummarna för att allt innehåll går att rädda och den kan lagas för en inte alltför dyr peng, går det så går det och går det inte så går fasiken inte jorden under för det. Jag har fått två kvällar utan slösurfande vilket säkert var precis vad jag behövde. Stooooor förändring och en hel tunna mindre frustration och negativitet i min kropp.

Att kunna plocka bort ett antal orosmolm och kontrollbehov ut min kropp och ur min hjärna är awsome, och att kunna bjucka ännu mer på mitt jag utan att behöva fundera på vad andra ska tycka och tänka är extremt frigörande.

Det är vad det är, det är som det ska. Jag är den jag är, precis som jag ska ❤

Jag önskar ALLA det bästa er själva, att ni alla kan släppa fram lite mer av er själva, koppla bort en hög av oro och njuta av den tid ni har här i livet. Önskar er alla att älska livet.

Hm, det vart visst ett ”mindset en måndag” redan på söndagen, men det behövde komma ut. ❤

Kram Elin

20140913-095441.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s