Fredagsstark med fredagsgarv.

Alltså hur lyckligt lottad är inte jag?

Runt mig har jag en hel hög med positiva, borstande, härliga, omtänksamma människor. Vänner som bryr sig, lyssnar, engagerar sig, ifrågasätter, hjälper och finns där. Trygga famnar att kramas med. Kloka huvuden att slipa idéer med. Starka armar som fångar om jag faller (i dubbel bemärkelse) och galenpannor att garva med så man nästan kissar på sig.

Ja, gött mos på den. Det var alldeles för länge sedan jag drog en ”gött mos” men nu satt den rätt.

Jag är tillbaka på banan igen med styrkelyften efter en rejäl motivationssvacka. Det som krävdes var planering och förberedelse.

Idag fick jag fantastiskt sällskap av min vän, min musketör, min partner i garv-crime, Amira-energiknippen-och-virvelvinden-Narel. Varmare, ödmjukare, starkare kvinna får man leta efter. Envis och med ett pannben av typ titan eller nåt. Glad och öppen så man vill studsa runt bredvid henne som en liten studsboll med bus i blicken. Extremt skön humor (så klar då vi har samma humor…ha ha ha) och med en inställning till livet vi alla borde lära oss av.

Marklyft, hanging och lite benpress vart vår fredagsstark.

Morgonen lämnade en sån där härlig good-feeling i min kropp som fortfarande hänger kvar. Me so happy.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s