Vi har och består av nyanser. Tillåt dig att vara.

Det finns inga rätt, det finns inga fel. Det finns bara här och nu, det finns bara du.

Sluta begränsa dig själv genom att fundera över vad du tror att andra förväntar sig att du ska göra eller vara.

Lita på dig själv. Var dig själv och se till att blomma i din fulla prakt. Världen skulle ju vara astråkig och platt om att vara likadana, om vi bildade ett antal olika homogena grupper med klara kriterier för vad som var korrekt för att passa in. Ap-as-tråkigt.

Vi är inte en, vi är flera, vi har och består av nyanser. Nyanser av oss själva som lyser olika starkt olika dagar men som alla tillhör och själva och är ärliga oss själva.

Tillåt dig att vara. Tillåt dig att utvecklas. Tillåt dig att ta nästa steg. Du behöver inte skapa ramar för vem du är eller hur du ska vara.

Jag tror vi utvecklas varje dag. Lär oss. Om oss själva och om andra. Av oss själva och av andra. Om vi låter våra så kallade gränser vara tänjbara och tar mera plats i livet kommer vi leva ännu mer.

Vad har jag gjort idag för att vara lite mer av mig själv? Jag har stått upp för mina åsikter. Jag har sträckt ut en hand även om jag är oviss om den fångas upp, men gjort det ändå för att det känns rätt i magen. Jag har gjort något för mig själv som får mig att må bra, att le. Jag har valt glädje.

Kram Elin

 Det får mig att le.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s