Mindset en måndag: I Rock My World.

Your whole world.

För några år sedan levde jag efter orden ”Det blir vad du gör det till”, det vill säga att du påverkar ditt liv och kan i väldigt stor utsträckning styra det och göra det till det du vill. Så jag gillar fortfarande de orden och de ligger kvar innanför mitt pannben.

Då var jag ännu mer prestationsinriktad, för jag ska erkänna att jag fortfarande gillar att prestera, uppnå mål och bli bättre på det jag gör, men det där med att lägga prestationskrav på sig själv konstant har ju en tendens att till slut stjälpa en. Det är lätt att det blir för mycket och till slut går allt ut på att prestera och bli bättre, bättre och bättre.

Som sagt, visst finns det kvar, visst är det fortfarande ett driv hos mig, visst är det fortfarande en drag hos mig som jag gillar och uppskattar.

MEN.

Personen. Den är ju lika viktig. Att skilja på person och prestation. Att även om en prestation inte alltid blir som jag vill så har det inget med mig som person att göra. Håller ni med?

Att rocka sin värld handlar för mig om att tillåta sig att vara ALLT man är, från sin starkaste powerperson till den där delen av sig själv som ibland känner sig liten och sårbar. Att inte ignorera eller förtränga utan låta det finnas, låta det kännas, ta det tills sig, reflektera och bli medveten. Om du lär känna dig själv och blir trygg med ALLA delar av dig själv, stärker din självkänsla, då kommer du rocka din värld.

I Rock My World.

Kram Elin

elin9

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s