5 fina en fredag

Jag hoppas verkligen att DU har haft en fin dag, en glad dag, en Happy Friday.

Min klocka ringde i ottan i dag för att jag skulle hinna in till min Yinyogaklass på SATS Stureplan. Det var stjärnklart ute och hjärtat svämmade nästan över av hur vackert det var.

Det här är mina ”5 fina en fredag”

  1. Helt klart himlen, luften, klassen som denna fredagsmorgon bjöd på.
  2. Kaffet efter klassen. Jag har hittat ett nytt favorit-kaffe-ställe nära jobbet, de är extremt trevliga och gör kaffe som är så gott så man blir knäsvag. Drar ut en bild på Instagram (elinwennman) under nästa vecka så får ni se vilket ställe jag menar.
  3. Spontanlunch med Jorge, denna passionerade Chilenare som rockar allt han tar för sig. Galet inspirerande som både vän och kollega.
  4. Unique. Trampade igenom cykelklassen en extra gång idag, nästa helg ska jag leverera den och mina andra cykelklass till 100% uppe på IKSU. Har en riktig ”good feeling” för bägge klasserna och längtar efter att få trampa loss i Norrland.
  5. Skratten. Jag älskar att leva med humor, att garva med vänner, klienter och min galna familj.

Vilka är din 5 fina från idag?

Kram Elin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s