Tack så jäkla mycket livet🙏

Är det ok att gråta en skvätt på en cykelklass? Jag gjorde det idag under nedvarvningen. Jag var med som deltagare. En grym klass. Grym som i galet bra. Grym som i galet jobbig. Under nedvarvningen kom livet över mig och ett par tacksamma och glada tårar letade sig fram längs kinden samtidigt som jag log.

Tack så jäkla mycket livet för att du har tagit mig hit där jag är idag. Just nu.

Jag ser möjligheter. En hel hög av dem. Och plockar dem glatt som mumsigt smågodis.

För varje dag som passerar där jag kan välja och faktiskt väljer energi och power runt mig blir himlen så mycket ljusare. Det gråa blir inte mulet och tungt utan istället mysigt och lugnande. Förstår ni hur jag menar?

Jag känner för att njuta av mitt liv, mina dagar, timmar, minuter, sekunder och ögonblick. Tänker göra det i den mån jag kan.

Tack så jäkla mycket igen livet, för att du ger mig chansen och ser till att jag tar den.

En slängkyss ut i etern till er alla. Ta hand om er💕

IMG_8491

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s