Måste menat som supervill.

Hemmet är tyst. Jag har dragit på mig mina gosigaste tights och tänkte ge mig själv en dos yoga innan det blir alltför sent. Bara något litet, frigörande, mysigt som sveper in kropp, knopp och själ i mjukhet som en fin avrundning på dagen.

Men först kunde jag inte låta bli att kika på nätet efter inspo framöver. I år missade jag Yoga Games här i Stockholm, eller faktum är att jag prioriterade bort det fast jag hemskt gärna hade velat vara med. Men nästa år, i februari 2016 blir det ett måste. Måste menat som supervill.

Flera av mina favoritpresentatörer är med, jag har riktat in mig på lördagen då Matthew Griffiths är på plats (lite älsk på honom faktiskt ;)), vi har Monika Björn och Johanna Andersson (solklar wow på dem) och så kör Elaine Rydberg som jag själv aldrig tränat för, men alla som gjort det faller pladask så det är ett måste. Sen bör man ju testa ett ”oprövat kort”… Tips mottages gärna.

Inga konstigheter med andra ord. No strange things. Ska ni med eller?

Med detta att gosa med i tankarna är det väl dags att rulla ut mattan nu ❤

10581287_10152217064071366_287129695_n

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s