Denna fantastiska onsdag.

Åh vilken onsdag, jag är liksom överboooostad, en Ego-Onsdag delux.

ÄRAN, ja äran har jag haft att få agera gästbloggare på Yoga World idag. Rubriken är ”Ja, du är en yogi” och jag skriver bla om min relation till yogan, om att våga se sig själv som en yogi, om yogapolisen, krav ovh en av mina favvopositioner. Tack bästa Vevve för möjligheten att få sprida mina tankar och erfarenheter.

KLASSEN, ”the Race”, som jag lääängtat ihjäl mig lite efter att få köra. Premiärklassen på SATS, utlånad av härliga powerwomen Jessica, tack fina du. Ja, men herreguuuuu vad kul jag hade. Vi öste. Vi pressade. Vi raceade. Svettades. Jag fick kramp i vaden, mascara i heeeela ansikte och log med hjärtat under alla 75 minuterna, hela vägen hem och fortfarande. Löjligt härligt var det. Ego-boost hell yeah.

Nej, vet ni vad? Nu ska jag njuta vidare av de sista timmarna denna fantastiska onsdag.      Me, Eva och Amira. Happyx3

Annonser

4 thoughts on “Denna fantastiska onsdag.

  1. Meeen, vilket underbart inlägg Elin!!! Kände när jag läste att hela jag mjuknade av din målande beskrivning 🙂 Ja, jo, jag är nog en yogi jag med 😉 Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s