Yoga på Instagram

Skulle du vilja få in lite mer yoga i ditt liv?

Jag själv yogar inte varje dag men jag försöker skapa utrymme för det så många gånger i veckan det bara går, ibland räcker inte vardagen till och då blir det inte bättre för att gå omkring och piska mig själv för det. Yoga för mig handlar om så mycket mer. Nog om det… Tappade spåret lite.

OM du behöver inspiration för din egen yogapraktik finns det massor att hämta på Instagram. Jag följer några yogakonton, något för extremt vackra bilder, något för intressant innehåll, något för att det är så totalt opretantiöst och något för personligheten. Den gemensamma nämnaren är att de ger mig inspiration.

På @yogaworldyoga lägger nu massa olika yogisar ur en bild/dag på en yogaposition och skriver lite om dem. För att just inspirera och göra yogan mer tillgänglig för flera. Tycker helt klart du ska kika in. 💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s