Planerar cykelåret 2016.

Det är fredag. Jag har hunnit med en mysfika med grannarna (slängde ihop en plommonpaj då jag hade en hel skål med plommon som höll på att bli dåliga, gött mos på den vill jag säga) och nu har jag nattat lillkillen.

Sitter och klurar på hur cykelåret 2016 ska ha för plan. Vilka lopp ska jag köra? Det finns ju mängder att välja på och i år hann jag inte med i närheten av det jag egentligen skulle ha velat genomföra, men då hade jag heller ingen direkt plan 2015.

Lidingöloppet MTB, Vätternrundan och Cykelvasan känns liksom självklara, även om Lidingöloppet MTB ”skrämmer” mig lite då jag tyckte det var kräkjobbigt med alla miljoners backar. Å andra sidan är det ju såna saker som triggar mig, när det tar emot lite.

Sedan har vi ju Siljan Runt, Engelbrektsturen, Tjejgirot, Ride of Hope, Velothon Stockholm (tänker att det kommer en 2016 också) och en herrans massa mer lopp. Huuuur ska tiden räcka till egentligen?

Har du några favoriter? Vad tycker du att jag inte får missa? Och har vi någon utmaning på G?

Hmmmm, sjunker ner lite djupare i soffan, tar en bit paj till och klurar vidare.

IMG_8883

sportograf-63080783_lowres

sportograf-63080785_lowres

IMG_7611

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s