Unique

Truddiluddilutt, det är den där speciella dagen igen, den där dagen mitt i veckan, ja, jo visst ”lill-lördag” tänker ni kanske`För alla del, men Ego-Onsdag tänker jag.

Har du boostat ditt ego idag? Har du gett dig själv beröm för något hos dig själv som du gillar? Diggar? Älskar? Något du är sjujäkla bra på? Kanske något du vill skrika ut men håller tillbaka för du är rädd att någon annan ska tycka att du är ego, kaxig eller ”vem tror du att du är”-grejen.

Tjoa på, skrik ut och hojta bäst du kan, det är du ju värd. Do it. Strunta i de andra.

Jag har två ”egopunkter” idag.

  1. Jag är fasiken vass när det gäller. If you say jump, i say how high? Sen skuttar jag utav bara fasen. Ha ha ha ha. Det diggar jag hos mig själv.
  2. Schemat för den stora inspirationsdagen 2015 på IKSU är släppt, bokningen har öppnat och jag ser oerhört mycket fram mot att få köra mina två cykelklasser där. Den 17 oktober bär det av, en hel drös av fantastiska klasser och underbara presentatörer. Mina klasser heter ”Unique” och ”Move your mind II” (yes, det är en uppföljare till klassen jag körde på Workout Åre).

Sitt nu inte där och säg att du inte har någon Ego-boost idag. Ge dig inte förrän du har åtminstone en härlig boost till dig själv.

Ta hand om dig. Fortsätt att vara den du är, precis den du är och fortsätt rocka världen på ditt sätt. Unique ❤

Workout Åre 2015 och ”Move your mind” (del 1)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s