Om jag fick önska mig en superlyxig present…

Om jag fick önska mig en superlyxig present just nu så skulle jag önska mig en trevlig kock som skulle komma hem till oss runt 17.00 varje kväll och dra ihop en smaskig, näringsrik och härlig middag.

Den här kocken skulle inte bara vara trevlig och bra på att laga mat, hen skulle även tycka att det är supernice att ta hand om disk efter att andra har ätit maten hen har lagat, och sedan tycka att det är självklart att brygga världens godaste kaffe till den mätta och glada familjen som sitter runt bordet.

Kanske kocken till och med skulle kunna tänka sig att dra ett varv med dammsugaren eftersom barnet vid bordet har en tendens att få tex klibbigt ris att spridas långväga kring familjen.

Hmmm…

I wisch…

Tillbaka till verkligheten.

Middagen var varken supersmaskig, fantastiskt näringsrik eller underbart härlig. Nej, det vart en gammal hederlig ”bukfylla”. En något kass diskmaskin tar hand om disken (fast man måste diska den två gånger för att det ska bli rent…) och det klibbiga riset från häromdagen sitter fast som en hårt sula under den stackars sopborsten som åkte fram då dammsugaren kändes alltför högljudd och jobbig.

Men kaffet efter maten var gudomligt gott.

Vardagen.

Ända ganska underbar precis som den är ❤         

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s