Bitar som ska falla på plats.

Satt ute en stund på kvällen och tittade på när lillkillen lekte med sin kompis stor inlevelse. Tog mig tiden att vara. Solen värmde fortfarande en aning men luften kändes så där frisk och glasklar. Som att andas in hösten en smula.

Hösten har på något sätt alltid varit en favorit. Hösten brukar innebära återgång till rutiner och trygghet, tillbaka till jobb och skola efter sommarens uppehåll. Bitar som ska falla på plats.

Satt och klutade på vad för roliga saker min höst har att erbjuda. Ser fram mot massa skoj med She Rides-gänget och att få hem de nya sjukt snygga kläderna Jessica har styrt upp, har några event inbokade som jag ska presentera på tex far jag norr över till IKSU, utbildningar att gå för att inspireras och fördjupa mina egna kunskaper, krispiga cykelturer och alla de där människorna jag ser fram mot att få träffa och lära känna som universum liksom väntar på att få servera.

Kliver på en höst erfarenheter rikare, med blicken högt och redo att ta ett till steg på den där vägen som livet innebär.

Ska fortsätta fundera och planera hösten ett tag till, fingra på ett smycke som en fin vän gav mig idag,  ska ta mig tiden att gör det genom yoga, det bästa sättet att avsluta en onsdag. Att ta sig tiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s