När det känns…

… så in i Norden mycket.

Energin vibrerade, känslorna låg som utanpå skinnet, det var 100% närvaro av alla 100% deltagare. Det var äkta all in. Alla gav sig hän och gav verkligen allt.  Det fanns inga om eller men, det fanns verkligen bara här och nu. Där och då.

Det kändes så in i Norden mycket.

Jag är överväldigad av tacksamhet för närvaron, värmen, kärleken och alla jäkla power som fick taket att lyfta i Nybroplans Vita sal idag.

När det känns så där mycket så vet man att det är på riktigt.

All kärlek rakt ut till er ❤

Annonser

3 thoughts on “När det känns…

  1. Amira Narel
    Får gåshud när jag tänker på det vi alla därinne i salen upplevde idag. Åren vi fått med dig ..tillsammans i den varmaste av gemenskaper. Det du byggt upp på Nybroplan är unikt.
    En trygghet och en glädje att gå till. Det har under din ledning aldrig varit en vanlig träningsanläggning utan som bla Katja sa, ett andra hem och en andra familj. Så har det varit för många Den kärlek du spridit har etsat sig fast i väggarna. Banden som skapats till dig och vidare från människa till människa kommer jag för alltid bevara i hjärtat. Tårarna som kom över mig idag var av tacksamhet, sorg och oändligt mycket kärlek! Det var tårar färgade av hela vår tid tillsammans… Det är inte konstigt att salen vibrerade av känslor och för min del har dom fortsatt även nu under kvällen. Du Elin betyder världen för så många. Det finns 2000 dedikerade medlemmar på Nybroplan och en högt älskad Elin! Vi möter upp dig igen på andra sidan vägen… Vart du än går bästa, grymmaste, mest fantastiska, proffsiga Elin❤️❤️❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s