I think he is in love❤️

Jag har alltid varit lite avis på de som har möjligheten att cykla med sin äkta hälft. Liksom det mest självklara cykelsällskapet. Jag älskar så klart mina två musketörer och hela She Ridesligan, men det verkar så enkelt att dra ut på tur med den man har allra närmast.

Hemma hos oss började en viss oro uppstå när jag köpte min tredje cykel (visst är det självklart att varje kvinna bör äga en racer, en CX och en MTB😁) jag anade viss panik i blicken hos mannen när mina tvåhjuliga älsklingar en efter en förgyllde vårt hem med sin närvaro. Allt lättades upp när en fjärde cykel flyttade hem till oss. MR hade köpt en hoj. Whooooop whoooop.

Min MR är en sån där som är bäst på allt han gör, på riktigt, helt utan ironi. Han är stark, orädd, med bra balans, lättlärd och älskar när det går fort och är liiiiite farligt. Jag anade att han både skulle älska och rocka i skogen.

Idag fick vi chansen att en första gång ta oss an Hellas stigar på tu man hand.

Jag hade rätt.

Orädd kastade han dig ut bland rötter, sten, rullgrus och blåbärsris som att han aldrig gjort något annat. Han rockade rötterna av träden och tittade på mig med ett uttryck som en blandning av busig hundvalt och ivrig stuntman. Jag gastade lite peppande ord och tekniktips ibland för att på nåt sätt berätta för träden att jag minsann visste hur det ska gå till fast jag själv hamnat långt ut i just blåbärsriset, ha ha, ha. Skämt åsido så är jag glad att han delar min inställning till att vara ”skogsmulle”. Jag är faktiskt superglad att han verkligen verkar gillade det. Ja, I think he is in love.

Honey lets ”skogsmulla” ihop forever and ever ❤ Snart ska du få möta resten av cykelligan också…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s