Kika in på Shapy.se när du vill träna hemma.

Jag har sån oerhörd tur och fördel av att träning är ett del av mitt jobb. Även om fokus ligger på att träna andra så får man ju sin beskärda del själv. Dessutom är det inte så långt till gymmet ifall jag vill träna innan eller efter jobbet…

Jag VET hur svårt det kan vara att få till träning i vardagen. Jobb ska skötas, barn och familj som ska få sin dos av kärlek och omvårdnad, hemmet som ibland trots allt behöver styras upp, tvätthögen som behöver vikas och läggas i garderoben innan den sväljer hela badrummet, maten som ska handlas och lagas, den där välbehövda pausen där man andas ut och känner efter… jo, jag förstår att det är svårt att klämma in träning i vardagen.

Precis just därför känns det extra bra att kunna hjälpa till att leverera träningpass hem till din dator. För det ju det vi i ”Shapyfamiljen” gör.

Under gårdagen och idag har svett, glädje, energi, kreativitet, vänskap, puls, power, mindfullnes och en hel massa mer flödat i studion. Vi har filmat in nya pass till Shapy.se. Mitt bidrag denna gång var två Yinyogaklasser och en mixklass med fokus på ben och core.

ALLTID ett nöje med massa mysiga kramar och asgarv att hänga med de här sköna människorna, lucky me.

Hoppas DU också haft en härlig dag, och att du kikar in på Shapy.se, kollar in mina och mina fantastiska kollegors filmer när du vill träna hemma.

Imorn ska jag dyrka solen lite.

Take Care ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s