Untz untz kör ba köööör

Det har varit untz-untz-kör-ba-kööööör” både fysiskt och mentalt nu i ett par veckor och idag kom en typ trippel fredagströtthet som ett brev på posten när jag började slappna av, så klart.

Efter mina PT-klienter idag hade jag planerat att träna själv, men det fanns ingen ork och ingen direkt lust faktiskt. Istället drog jag till Specialized Conceptstore för att klämma på lite cykelprylar och fick mig en fika med skönt häng. Välkommet och välbehövt. Mums för själen.

Hade lätt kunnat fortsatt hela kvällen med ostbågehållning i soffan och slö blick, men blev övertalad att hänga med mina  ”boys”  till Hellas. Mannen tränade och jag jagade lillkillen som cyklade på stigarna.

En välbehövd paus från kör-ba-köööör-tankarna. Nu… Tusen gånger gladare i både kropp och knopp.

Love My boys. 💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s