My treat, Studio Merentis💕

NĂ€r jag anmĂ€lde mig till VĂ€tternrundan bestĂ€mde jag mig för att om jag tar mig runt den dĂ€r pölen sĂ„ ska jag belöna mig sjĂ€lv med en ny tatuering. Jag har ett gĂ€ng sedan tidigare och min kĂ€rlek till ”blĂ€cket” verkar vĂ€xa för varje gĂ„ng jag applicera ett nytt konstverk pĂ„ min kropp. Jag ser dem som smycken. Jag blir glad av att se dem och de har alla en speciell betydelse för mig.

Jag gĂ„r till en tjej som heter Ida Maria Holmqvist och driver tatueringsstudion ”Studio Merentis” som ligger pĂ„ KarlsbergsvĂ€gen 68B vid St Eriksplan. Har tatuerat mig hos henne de senaste fem Ă„ren och jag Ă€r sĂ„ dĂ€r löjligt nöjd varje gĂ„ng. Ida Ă€r bĂ€st helt enkelt.

Jag lĂ€t min ”treat” ta plats, man ska ju ta för sig av livet och leva NU. Jag Ă€r redan kĂ€r i herr uggla och glad att han följer med mig nu för all framtid.

Mer belöningar lĂ€r det ju bli framöver och jag Ă€lskar kĂ€nslan av att göra det jag vill, som jag vill för att jag vill…love treats ❀

Annonser

2 thoughts on “My treat, Studio Merentis💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Ansluter till %s