Förmånen att få längta. Ego-Onsdag

Har du hittat dig själv trampandes frustrerat på en och samma fläck med blicken riktad mot något du vill ha? En plats du vill komma till? En person du saknar? Ett mål du vill uppnå? Där brukar jag också vara.

Idag har jag förmånen att längta. Längta utan frustration, längta med med ett sug av glädje i magen.

Längtar efter lillkillen som är hos farmor. Efter att få uppleva cykelvasan. Efter vänner. Efter att få köra klasser med full energi. Efter att få driva genom mina planer som i början av semestern bara var drömmar.

Jag har haft förmånen att se mig själv utan att andra ser mig. Hittat det jag sökt. Och nu längtar jag. Underbart med livslust och styrka inuti💕

Mitt hjärta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s