Det började med rädsla och lätt panik, jag tänkte egentligen fega ur.

Det är mörkt ute, jag sitter i soffan om mumsar på en limpmacka med ett oförskämt tjockt lager smör och ost. Jag njuter. Kroppen är fortfarande fylld av adrenalin och endorfiner.

Idag hade jag i mitt huvud två val. Att för en gångs skull när jag idag hade chansen vara med på en av She Rides tisdagsträningar och ladda inför Cykelvasan, eller ta en soft kväll hemma med ett yogapass. Kroppen var pigg och jag längtade efter att få andas skogsluft, och ändå kunde jag inte bestämma mig.

Efter att ha rannsakat mig själv insåg jag att det var rädsla som höll mig tillbaka. Efter förra MTB-passet och alla fall var jag rädd. Men jag lydde min kloka vän AK:s råd, hon sa ”Är du trött och sliten så stanna hemma, men är det rädsla som stoppar dig så ska du köra”. Jag bästa AK för de orden. ❤

Jag körde.

Jag tackar även åter igen min kära mor för att jag fått ärva hennes galet envisa inställning och det där tjocka pannbenet som matchar en lätt grinighet rätt bra. Påt igen. Upp på hästen liksom. Eller på cykeln och möt rädslan direkt. Jag sa många fula ord. Emellanåt slutade jag att tänka och bara gjorde. Andra gången tänkte jag som satan och gjorde det inte. Men för varje gång jag gjorde, spratt det till inuti. Wiiiiiiiii.

Det var halt, lerigt och fantastiskt kul. Läskigt som satan emellanåt. Blött och fyllt av skratt (ok det var kanske lite onödigt att tappa balansen på den där spången och plurra i ”träsket”. Men what the heck nu har jag gjort det också, give it to me liksom.

Jag lär mig.

Idag lärde jag mig bland annat att möta rädslan och jag är galet glad att jag gjorde det. Tacksam för allas tålamod och pepp. Fullkomligt älskar all positivitet som sprutar ur de här människorna.

Puss på er och tack för en crazy och underbar kväll. ❤

Annonser

One thought on “Det började med rädsla och lätt panik, jag tänkte egentligen fega ur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s