Hej Cykelvasan, ska vi leka?

Den där härligt inspirerande Jessica sådde ett frö i mitt huvud i julas när hon i sin julkalender lottade ut en startplats på Cykelvasan. Då hade jag aldrig testat att cykla MTB och jag hade inte turen med mig att vinna den platsen.

Men sen kom Lidingöloppet MTB som jag liksom ”gled in på”, träning med de bästa innan, diverse skogsturer med fantastiska människor och skogsmullen i mig har vuxit sig starkare för varje gång jag drar ut i skogen. Möter rädsla för sten och rötter blandat med adrenalinet av farten, njutningen av skogsluften, mjölksyran och utmaningen i tekniska partier. Love it. Loooove it.

Såååååå. Nu har jag gjort slag i saken och köpt mig en plats till Cykelvasan 90km motion den 15/8. Häjja häjja (med dalmål) på den.

Jag ska försöka gå in i det här utan tankar på prestation och att göra en viss tid (ha ha ha lycka till på den va?) och lägga mitt fokus på att ha kul och njuta av upplevelsen (det vet jag att jag kommer göra). Gå i mål glad och stolt i ren She Rides-anda, nöjd med att jag gjorde det. Whooop whoooop.

Hur som helst ska det bli sjukt, galet, tokroligt och jag flinar när jag tänker på det. Så det är väl jag och 11 999 andra MTB-lovers som ska ut och härja i skogen. Håll i hatten, då rullar vi då ❤

IMG_3581

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s