När livet ler mot mig.

Så många saker som gjort mig glad idag, det känns som livet ler mot mig. Och jag ler tillbaka ❤

* Tre fantastiska PT-klienter har jag fått äran att träna idag.

* En utmanande Bodypump drog jag av på lunchen, kroppen kändes stark och jag njöt varje sekund och bara älskar kombinationen av svett, endorfiner, glädje och den fysiska tröttheten. Så himla mycket gött mos på den.

* När utrymme skapas och jag plötsligt får ”extra tid”. Spontanmys med bästa killarna i Rålis.

* En varm, solig och fantastisk kväll som gav min Floating Mind Yin det där extra lagret av magi. En klass som också bjöd på möten som gör att jag ännu mer tror på universum och att det finns en plan…

Så jag ler tillbaka, med ett brett varmt leende och toknjuter ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s