Love life.

Love.

Love life.

Be Me.

Be Real.

Be Happy.

Jag bär mina symboler som påminnelser i livet. Symboler genom smycken eller tatuerade i min hud. Påminnelser om vart jag har varit, vart jag är och vart jag vill vara. 

Att leva livet med kärlek, med hjärtat.

Att vara mig själv ärlig och uppleva att ärligheten mot mig själv är det som gör mig mest lycklig. Även om ärligheten mot mig själv ibland kan vara obekväm och inte alltid det jag önskar vara. Det är ändå ärligheten som ger mig tillgång till mig själv och när jag har tillgång till mig själv mår jag som bäst.

Livet är, har varit och kan bli så mycket mer än det vi tror oss se vid första anblicken, vid första sekunden av det som kommer. Så mycket mer bara du vet att det finns där. Bara du låter det finnas och ser det.

Påminn dig själv om vart du har varit, vart du är och vart du vill vara.

Be You.

Be real.

Be Happy.

Annonser

3 thoughts on “Love life.

  1. Elin, vet Du, jag är så fantastiskt glad över att Du är Du… Och jag får nypa mig själv i armen gång på gång då dina varma kramar når mig. Din värme tinar upp mig.

    Gilla

      1. Jag vet inte… :/ Jag saknar dig! Hänger ju på Nybro varje dag… Men veckan som kommer passar inte mina tider med några pass… (Men jag ska yoga med Anne och cykla med Annica idag ❤ )

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s