Träning med målsättning att cykla bättre och att bli bättre på att leva.

Så himlans skönt är det. Att inte lägga kraft på att fundera över vad jag inte ”får” äta, hur jag ska få energiåtgången att gå på minus och så jäkla skönt att slippa låta spegeln vara facit på hur jag lyckas i min träning.

Så himlans skönt att slippa det.

Så frigörande att istället fundera över vilken mat som ger mig energi att orka tillräckligt mycket, hur jag får träningen att bygga upp mig och facit istället kan vara vilken annan känsla jag har nu när jag trampar en viss hastighet eller på en viss intensitet mot för ett halvår sedan. Eller hur jag ser på mig själv, hur min självkänsla förändrats.

Så härligt att träna med fokus på funktion och teknik, att boosta mig själv att se framsteg istället för att slå ned mig själv med omöjliga krav skapade utan direkt anledning.

Det här är för mig, för den jag är, för det mål jag har, att bli bättre på att cykla. Att bli bättre på att leva. Att bli bättre på att njuta av livet. Att vara ännu mera jag.

Ditt sätt är säkert på ett annat sätt, format utefter dina förutsättningar, format efter dig. Så se till att hitta ditt sätt, och dina förutsättningar. Kanske finns det rutiner, tillvägagångssätt och målsättningar du kan lägga bakom dig så de inte är formade av dig och för dig? Kanske finns det andra sätt?

Skapa en medvetenhet kring dina val. En medvetenhet kring ditt liv. Välj klokt och lev mer ❤

IMG_7272

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s