Vad är PT-yoga?

Har du sett under fliken ”Peronlig Tränare” att jag kör PT-yoga?

Du kanske undrar var det är? Det kan väl säkert vara lika många olika saker som yoga är, men jag kan svara på vad det innebär att köra PT-yoga med mig, och vad du kan få ut av det.

Har du varit på en yogaklass och så har det dykt upp massa frågor under klassen? Vad sa de att syftet var? Hur ska det egentligen kännas? Varför kan jag inte göra si eller så? Hur kan jag modifiera? Gå djupare?

För oavsett hur proffsig och galet grym din yogalärare är så kan det vara svårt att nå ut till 100% till precis alla i gruppen, speciellt om det är en stor grupp. Och kanske är du som deltagare obekväm i att ta lärarens och klassens uppmärksamhet med dina frågor ifall du inte hittar rätt i kroppen eller missade något av coachingen?

Eller är du typen som bara tokälskar när din yogalärare kommer fram och assisterar dig? Hjälper dig att hitta mer rätt i positionen? Ger dig sin fulla uppmärksamhet?

Vill du så himla gärna yoga men tycker att det är jobbigt att göra det bland alla andra men vill ändå ha vägledning och hjälp? Kanske vill köra en yogaklass ensam med yogaläraren?

Allt detta kan du få hjälp med i PT-yoga.

Jag som lär ut Yinyoga kan i PT-yogasessioner assistera mina klienter genom hela timmen, vara deras ”yangmoment” så de kan släppa och bara vara yin. Dvs jag kan leda deras kroppar in i positionerna och hålla dem kvar så allt de behöver göra är att slappna av, känna efter och söka sig djupare.

Visst låter det underbart? Det ÄR underbart, fantastiskt helt enkelt. Tycker helt klart att du ska testa ❤

IMG_7568

Annonser

5 thoughts on “Vad är PT-yoga?

  1. Spännande!! Jag vill verkligen komma igång med yoga men har lite svårt att veta var jag ska börja, så PT-yoga skulle kunna vara ngt för mig. Är det på plats på ett gym eller online?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s