Live and learn

Jag vaknade igår överväldigad från lördagens boostande energi och glada värme. Regnet  utanför oroade mig inte särskilt mycket och efter frukostens underbara samtal med kärleksspridande människor höll jag mig lugn även när jag kände isande vindar då vi la ut brädorna i det kalla vattnet.

Kylan i kombination med regnet som hällde över oss var bedövande och vi fick jobba med vårt mentala och fysiska motstånd under klassen, lyssna till oss själva och aktivt fråga oss om det var läge att stanna, ta oss över våra hinder eller om det var idag vi skulle vara extra ödmjuka och backa?

Fantastiska människor. Tack för att ni valde att vara med idag trots det obekväma i kyla och regn. Tack för er mindfulness på brädan.

Klassen Floating Mind handlar mycket om att låta yogan vara kravlös, utan prestige och utan prestation. Att kunna gå inåt, känna, reflektera och bli medveten.

Ett av mina egna största demoner är viljan att alltid prestera och leverera det framförallt jag och kanske även andra förväntar sig av mig. Jag måste lära mig att ibland våga backa. Att än mer skilja min person från min prestation.

Igår fick jag möta denna demon, mitt största mentala motstånd i vägen till balans. Jag fick lov att välja att ställa in sista klassen i Floating Mind. Jag fick lov att backa från att leverera det jag lovat då kylan blev för intensiv. Jag valde att inte prestera utan istället ödmjukt backa inför naturens utmanande förutsättningar som inte hade lämnat varken klassen eller upplevelsen någon rättvisa. Fasen vad det beslutet var svårt och gjorde ont.

Men.

Jag lär mig.

Sista cykelklassen för helgen var som balsam både för min frusna kropp och något för besvikelsen kring Floating Mind som inte fick ge fullt ut denna gång. Kärlek och passion, all in.

I bilen hem mot Stockholm med mitt super-crew, Vevve och Jorge löste vi världsproblem (ha ha ha) och rannsakade oss inifrån och ut. Vackert. Tack bästaste ni, utan er hade det inte gått. Tacksam som tusan och så sjukt mycket hjärta till er.

Helgen har gett mig mer än jag trodde jag kunde få. Löööv all the way och en dos ”live and leran”.

Annonser

3 thoughts on “Live and learn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s