Läst eller oläst, men det kommer i alla fall från hjärtat, så som det säger precis just nu. <3

Jag satt just och skrev ett inlägg som blev så där platt och tråkigt så ingen skulle orka eller vilja läsa. Nästan tvärtom de som skulle läst det hade velat ta tillbaka det och skulle få lov att oläsa det, typ baklänges. Hmmmm, ja inte bra, det raderades.

Inläggen blir lätt så om jag inte skriver från hjärtat. Om jag försöker vara något jag inte är och virar in mig i en massa ord och fraser som låter jäkligt bra, är sanna, men inte framställs från mig, på riktigt mig.

För visst är det så, att de dagar vi stått upp för oss själva, lyssnat inåt en stund innan vi brölar ut något vi tror omgivningen vill höra, de dagar vi kan somna gött i vetskap om att vi varit oss själva ärliga, heeeela vägen från yttersta skorven på huden till djupaste djupa benmärgen, de dagarna är de bästa. Jag har en sån dag idag.

Vet ni vad det handlar om? För mig?

Självkänsla.

Att veta vem man är. Oavsett det man är råkar vara 100% uppskattat eller ej. Att veta om hur man funkar. Varför. Förstå. Stå kvar. Stå upp. Bara vara precis så som man är, där och då, och oavsett om man vill förändra något eller inte. Se vem man är. Låta det landa och uppskatta det.

Självkänsla.

Att känna sig själv och vara trygg i den man är. Oavsett. Då blir det inte platt och tråkigt. Då blir det levande.

Jag har en sån dag idag. En levande dag. En dag med massa dundrande självkänsla.

Läst eller oläst, men det kommer i alla fall från hjärtat, så som det säger precis just nu. ❤

IMG_6886

 

 

Annonser

One thought on “Läst eller oläst, men det kommer i alla fall från hjärtat, så som det säger precis just nu. <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s