Hej livet, jag gillar dig <3

En resa måste ha en början.

Vi kan ju inte hoppa på i farten och bara ta de sista stegen innan målgång. Eller hur? Eller det kanske vi kan, men då missar vi alla erfarenheter som vägen har att bjuda på.

På något sätt måste vi börja. Ta de första stegen mot en ny riktning. Mot ett nytt färdmål, delmål eller slutmål. Vi måste börja, med vetskap om att det är en början och utan krav på att vi redan på andra steget ska ta ett perfekt kliv över mållinjen. Det kanske är en bit till mållinjen, det är ok.

Ibland kommer de där första stegen vara totalt välsynkade med resten av livet och så där planerade att ingen kan gå fel. Och andra gånger hittar man sig själv plötsligt i en riktning som man inte alls hade tänkt sig, men som man ser kan bli riktigt bra bara man fullföljer vartenda litet jäkla steg. För vartenda steg har ett syfte, något att lära. Och vet ni, ibland ser man inte ens slutet på vägen, man får liksom bra fortsätta traska och lita på att magkänslan om att det blir bra stämmer. Den brukar ju göra det.

Man måste börja någonstans.

Jag tror inte att alla resor har ett slut men jag vet att alla har en början. Jag gillar den tanken.

Jag gillar mina resor. Både de jag har letat upp och de som har letat upp mig.

Hej livet, jag gillar dig. ❤

IMG_7027

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s