Premiär på planen och en herrans massa annat.

Den här fredagen fullkomligt flög sin kos och nu sitter jag här trött, slapp och lite förvånad i soffan, är klockan redan 22.21?

Mina PT-klienter har rockat som sjutton idag. De har orkat det där lilla extra, vågat och visat grymma framsteg. Då blir jag stolt, riktigt stolt. Och tacksam, att jag har chansen att få jobba med det här. Tack och bock.

Kroppen var trötter idag, eller faktiskt kanske mest huvudet, så min fredagsstark blev mer teknisk än att pressa tyngre vikter än ever. Jobbade på att få till djupet i mina knäböj men i alla fall relativt hög belastning.

Cykelturen hem bjöd på en helt galen medvind. Hemfärden brukar annars vara tuffare än infärden då den bjuder på massa lutning. Men idag gott folk hade jag sådan vind i ryggen på vägen hem att jag tryckte sträckan snabbare än jag någonsin gjort. Eller ok, jag var lite stressad också, hade lite bråttom, vilket kanske också gav extra krafter och fart. Hur som helst, skön känsla att fullkomligt flyga fram på Wilda.

Gjorde premiär som fotbollsmorsa idag. Härligt att se den där lilla killen spatta runt på planen med nya kompisar och le med hela ansiktet. Han är det bästa jag har.

Såååå himla skönt med fredag. Göttans gott med helg. Aaaaaah, jag ska softa och njuta (och trampa lite;)).

Ta hand om er finingar, Have a happy friday (de 2,5h som är kvar av dagen) ❤

IMG_7672

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s