En sån dära goooo lista.

Nu var det länge sedan det cirkulerade någon lista i min bloggsfär, så då kickar jag igång en. Baserad på punkter jag själv är nyfiken på hos andra. Jag håller den enkel och gör det till en sän dära goooo lista.

1. Ett personlighetsdrag jag önskar att jag hade.

Att jag ibland kunde vara lite mer av en tuffing. Tex när jag slår mig, då är jag som ett barn och börjar gråta jättelätt. Fråga bara mina gamla lagkompisar från Volleybolltiden… Ja, det var faktiskt en av mina rädslor inför Lidingöloppet MTB, att jag skulle ramla och börja böla. Visst ramlade jag, inte så jag började böla men det var nära en av gångerna när armbågen mötte en sten vääääldigt hårt. Kanske är jag lite tuff ändå…

2. En hemlis, som nu inte är någon hemlis då jag skriver om det här.

Jag har en speciell kärlek till min näsa, och ibland när jag tror att ingen ser har jag en tendens dra lite ”mittenväggen” mellan näsborrarna. Enligt mig ett helt friskt beteende…

3. Det jag älskar mest hos mig själv.

Min humor, ha ha ha ha, ingen skrattar så gott åt mina skämt som jag själv, just lööööv it.

4. När jag var liten brukade jag…

Kalla mig för Emil och låtsas att jag en pojke. Jag var korthårig och klädde mig i stort sett alltid i blått (om det nu ska spela någon roll). Jag gillar fortfarande blått men går numera under mitt riktiga namn.

5. Det roligaste i min träning just nu är:

Helt klart alla former av cykling. Nästan stört hur pepp och inspirerad jag är på att trampa, om och om igen. Ser massor fram mot helgen och att få ut och rasta racern igen.

IMG_7483

Jag skickar listan och frågorna vidare till Helena, Emma, Karolina och Anne.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s