Vart är brudarna?

Jag ska erkänna att jag även idag har susat i minnena av gårdagen.

De där timmarna med mjölksyrestinna lår i skogen och hornen utfällda under hjälmen har upptagit mina tankar under dagen. Solen har skinit och jag har putsat upp cyklarna, inte bara den som fick leka i skogen igår utan även de andra älsklingarna här hemma. I putsandet har jag tänkt på She Rides:arna som varit ute och susat på både landsväg och i skog idag. Varit både avis på dem och samtidigt njutit av det min dag gav mig. Tänkt på dem och vilken sjujäkla tur jag har som har dem.

Jag har surfat på nätet kikat på resultat, funderat över min egen insats, reflekterar över upplevelsen, imponerats av andra men framförallt förvånats över hur få tjejer det var med i skogen igår.

Vart var brudarna?

Där och då tänkte jag inte såååå mycket på det, registrerade mest mängden ben som trampade i hyperspeed uppför stigar och grusvägar. Men idag kan jag fundera varför?

För jag tror att massa fler babes skulle tokälska det här om de bara testade.

Tänk om fler kunde ha såna som jag har runt mig. Såna som tror på mig, peppar mig, lyfter mig och får mig att våga. Ja, tänk om fler girls skulle våga. Ta för sig, göra sin grej, rocka skogen (och landsvägarna) och få tillfälle att känna adrenalinet pumpa, hur omöjligt det är att få ner mungiporna, hur häftigt det är att ha gjort det. Ha vågat.

Jag är säker på att She Rides:are och andra ”lets-do-it-team” helt klart sprider nyfikenhet och prova på vilja, att trampande babes kommer öka i antal. Det tycker jag är helt fantastiskt. Och det bästa är att våren har ju precis bara börjat så det är ju helt klart läge att ”do it”, att hoppa på tåget av trampande. Nu:)

Jag har inte ångrat en enda sekund, inte ett enda tramptag, inte en enda svettdroppe, flåsigt andetag eller hjärtslag. Love it all.

Det kommer du också att göra ❤

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s