You go girl. Yes I do. And you can to.

Fick en sån där plötslig känsla av att vilja puffa upp lite power till alla girls där ute i etern.

När jag bodde i USA ett par år i slutet av 90-talet (jag vet, på stenåldern) så lärde jag känna en kvinna som då enligt mig var ”en mogen kvinna” (säkert inte alls så gammal om jag jämför med mig själv idag…) som var grym på att boosta mig. Hon var stark, vacker, stolt och fantastiskt.

Om jag var lite nere för något så sa hon alltid något avdramatiserande, och när jag hade gjort något bra sa hon alltid ”You go girl”. För mig var det jättehärligt att få den peppen, det gjorde att jag sträckte på mig extra mycket och säkert växte flera decimeter.

Vi kan alla behöva ett ”you go girl” ibland, kanske från oss själva eller från någon annan. Läs, ta till dig och avsluta varje rad med ett ”You go girl”:

* Låt ingen behandla din nedvärderande

* Tro på dig själv, du är underbar som du är

* Se ditt värde, och är det någon annan som inte gör det så berätta för dem

* Du är speciell, för det finns bara en av dig

* Se möjligheterna du har framför dig istället för att gräva ner dig i det som varit

* Var snäll mot dig själv

* Ta en paus

* Rocka ditt liv så mycket du bara kan

You go girl

Yes I do.

And you can to ❤

 

 

Annonser

2 thoughts on “You go girl. Yes I do. And you can to.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s