Yes i can, att rida på vågen av självförtroende.

Ja. Yes. Absolut. Nemas problemas.

Aldrig förr har det varit så lätt att säga ja. Säga ja till spännande utmaningar som förut fått mitt självförtroende att svaja, troligtvis svaja så mycket att jag istället sagt nej.

Att komma till insikten om att det är ok att inte vara bäst, och på samma gång se att det är ok att vara nöjd med sig själv. Ja, men det är ju fasiken ok att vara bäst också. Kan vara rätt skönt att släppa landet lagom och rocka loss.

Att förstå att jag liksom alla andra är en människa med allt vad det innebär, framgångar, motgångar, ups and downs ger mig ett större driv till att våga, att inte vara lika rädd för att ”misslyckas”. För istället ser jag att det specifika misslyckandet var troligtvis bara ett steg på en annan väg. En annan väg där jag faktiskt lyckas.

Ingen är perfekt, när jag litar på det vågar jag vara ännu mer mig själv. För det finns ingen ram, ingen mall inget måste, bara jag, du och det unika som vi alla är och ska vara. Det är nog allra mest det som får mig att växa i mig själv. Att inte behöva vara något annat än det jag är. Att inte behöva be om ursäkt eller förminska.

Alla de här bitarna bygger mig. Mitt självförtroende och min självkänsla. Jag litar på mig själv, min kompetens, min personlighet, mitt hjärta och min mage.

Jag litar och fortsätter rida på vågen av självförtroende. Jag litar på mig själv och fortsätter att säga ja till livets utmaningar. Jag fortsätter lita även om det kan svaja ibland. För visst svajar det ibland. Yes, japp, no probs, lets do it.

Yes I can.

Yes I Will.

Always.

Be me

IMG_7190

Att våga för att lyckas ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s