Nej, det var inte happy-all-in-soooooo-fun, men det vart bra.

Fredagsstark. Styrkelyft. Marklyft.

Det var vad min plan var. Kötta lite marklyft och sedan göra helg. Köra 5×5 och pressa gränserna. Vara stark och härligt, ge mig själv en high five och sedan rocka vidare.

Det var min plan.

När det var dags var motivationen helt bortblåst. Proceduren att ta sig till lyftarpodiet var lååååång, kom på tusen grejer att gör innan. Den där ”high fiven” var mer en ”orka-jag resa-mig-från -stolen”. Hade funderingar på att strunta i det, men kände att njaaa nu får jag väl ta tag i det här.

Jag ska erkänna att jag slarvat med marklyften (oooops coach Jacob) och kört mer knäböj. Varför? För jag är starkare där, roligare då… Ja, ni ser hur det är:) Jag har kört på lust och det som känts roligast, inte efter vad som varit planerat. Och just därför tog jag mig i kragen, släpade mig upp för att köra, ta mig för de där tunga jäkla marklyften.

Nej, det var inte happy-all-in-soooooo-fun, men det var bra, med lite musik i öronen och sedan skönt mellansnack med bästa kollegorna så vart det bra. Det vart marklyft 5×5. Det vart fredagsstark. Jag gav mig en mental high five och kanske inte rockade men i alla fall körde på. Gött mos på den.

Ta hand om er och ha en skön fredag.

IMG_7405         IMG_7408

 

Annonser

2 thoughts on “Nej, det var inte happy-all-in-soooooo-fun, men det vart bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s