Jag längtar så där galet mycket. Workout Åre snart kööööör vi <3

Jag frossar i grym housemusik, beats som får min kropp att digga, drivande rytmer som får mig att längta.

Tacksamt har jag tagit emot favoriter från vänner och kollegor. Plockar russinen ur kakan och hör magin växa fram.

Cykelklasserna till Workout Åre is in the making. Tre olika upplägg med olika syfte och karaktär men med den gemensamma nämnaren ”by me”. Ha ha ha, jag längtar så där galet mycket.

Och snart är det dags att ge sig ut på sjön, paddla och låta kroppen landa i ”Floating Mind”, få tillbaka tryggheten på brädan igen. Det ska bli jättespännande att se hur Åre tar emot mina SUP-yoga klasser. Lovar att ge mitt allt till er ❤

Får jag chansen ska jag låta mig inspireras av de andra otroligt duktiga presentatörer som också är på plats. Helt klart kommer jag njuta av den varma stämningen och avslappnade atmosfären. Har du inte upplevt detta event så har du ett måste framför dig. Workout Åres slogan ”Träningseventet utöver det vanliga” är faktiskt en 100% sanning.

Snart kööööör vi.

SUP hindi

Snart ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s